Leszek Król, publikace
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o radu a informaci, zda se u Vás nachází publikace autora:
prof. Dr. Ing Leszek Król.
Budeme vděční za veškeré tituly.
Odpověď
Dobrý den,
v naší knihovně jsme nalezli dva tituly tohoto autora:
Hlavní záhlaví Król, Leszek
Název Redukcja bezposrednia rud zelaza / Leszek Król
Vydání 1. wyd.
Naklad.údaje Katowice : Slask, 1983
Popis (rozsah) 303 s.
Hlavní záhlaví Król, Leszek
Název Nowoczesny wielki piec / Leszek Król, Eugeniusz Mazanek
Naklad.údaje Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1973
Popis (rozsah) 342 s., lit.
VedlZ-osobní jm. Mazanek, Eugeniusz
V souborném katalogu caslin - www.caslin.cz - jsme dále našli 3 publikace:
1.
Hlavní záhlaví Król, Leszek
Název Konstrukcja i urządzenia wielkiego pieca / Leszek Król
Nakl. údaje Gliwice : Śląsk, cop. 1989
Popis (rozsah) 481 s.
Ve fondu OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 193.930
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 238088
2.
Hlavní záhlaví Król, Leszek
Název Nowa metoda oceny pracy wielkich pieców / Leszek Król
Vydání 1. wyd.
Nakl. údaje Kraków : Akademia Górniczo-Hutnicza, 1971
Popis (rozsah) 57 s.
Ve fondu OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 91.954
3.
Hlavní záhlaví Mazanek, Eugeniusz
Název Spiekanie i grudkowanie rud / Eugeniusz Mazanek, Leszek Król, Stefan Zieliński
Vydání 1. wyd.
Nakl. údaje Katowice : Śląsk, 1974
Popis (rozsah) 250 s.
Ve fondu OSA001 [Moravskoslezská věd.knih. Ostrava] -- sign. G 110.164
Ve světovém katalogu www.worldcat.org jsme navíc nalezli tuto publikaci:
Źelgruda
autor: Leszek Król
Publisher: Stalinogród : Państwowe Wydawnictwa techniczne, 1953
Tento dokument jsme ale bohužel nezjistili v českých knihovnách.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.07.2009 08:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu