Knihy o F. Francovi
Text dotazu
Dobrý den,
mohli byste mi, prosím pěkně, sdělit, jaké knihy jsou, či ještě nedávno byly k mání na českém knižním trhu ohledně tématu španělského diktátora, generála Francisca Franca (alias "El Caudillo")? Jestli tedy byly vůbec alespoň "nějaké" vydané...
Děkuji velmi pěkně za Vaši případnou odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
dle záznamů v Online katalogu Národní knihovny ČR ( http://aleph.nkp.cz/cze/nkc) vyšly v posledních patnácti letech následující tituly věnované Franciscu Francovi:
* ELLWOOD, Sheelagh. Franco : člověk, voják, diktátor. 1. vyd. Brno : Books, 1999. ISBN 80-7242-062-3.
* BACHOUD, Andrée. Franco. 1. vyd. Praha : Themis, 2000. ISBN 80-85821-77-X.
* PRESTON, Paul. Franco. 1. vyd. v českém jazyce. Praha : BB art, 2001. ISBN 80-7257-619-4.
* BACHOUD, Andrée. Franco, neboli, O úspěchu průměrného člověka. 1. vyd. v nakl. KMa. Praha : Levné knihy, 2008. ISBN 978-80-7309-620-5.
Další literaturu k tématu můžete dohledat prostřednictvím Online katalogu Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc, Souborného katalogu ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc, Jednotné informační brány: http://www.jib.cz a databáze ANL : http://aleph.nkp.cz/cze/nkc (a ANL+ : http://www.jib.cz ).
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.06.2012 12:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu