Kniha Zdenky Háskové: Mládí
Text dotazu
Právě jsem se po objednávce dozvěděla, že knižka
Zdenky Háskové Mládí není k dosažení Důvod: Ztráta.
Kde bych mohla tuto knihu ještě prezenčně sehnat?
Odpověď
Dobry den,
knihu Zdenky Haskove Mladi jsme nalezli v nasledujicich knihovnach:
HASKOVA, Zdenka. Mladi. V Praze : Grosman a Svoboda, [1909]. 163 s.
Slunecnice ; roc. I, sv. 5.
* Narodni knihovna CR (signatura 54 J 3038/ rada I. sv.5, http://www.nkp.cz)
- zaznam  naleznete v http://katif.nkp.cz/katalogy.aspy > Generalni katalog I > skrin Haen - Helsg > zasuvka s-Hats > zaznam c. 392
* Moravska zemska knihovna (signatura 36578/sv.5, http://www.mzk.cz) - zaznam  naleznete v  http://www.mzk.cz/katalogy/ > Univerzitní knihovna - katalog jmenny Z1 do roku 1950 > Hartm - Hask > zaznam c. 930
(http://katalog.mzk.cz/katalog/GKJUKZ1/sk02/su38/prejed.html)
* Vedecka knihovna v Olomouci (signatura 78137, http://www.vkol.cz) - zaznam naleznete v http://kat.vkol.cz > v horni liste vyberte moznost Databaze > z nabidky zvolte GEK, knihy, mapy, noty... (1801-1959) > do vyhledávacího pole zadejte Hásková > vyberte moznost "od Haskins Howard D. ..." > zaznam c.5
(http://gek.vkol.cz/gekx/zas127/127z0595.gif)
* Knihovna Pamatniku narodniho pisemnictvi
(http://www.pamatniknarodnihopisemnictvi.cz/cs/knihovna.php) - zaznam naleznete v http://nris.nkp.cz > Knihovna Pamatniku narodniho pisemnictvi > Jmenny katalog > Hasak-Hašková > Hasak Vincenz > zaznam c. 47, 48
* Studijni a vedecka knihovna Plzenskeho kraje (signatura 20 B 3603,
http://www.svkpl.cz) - zaznam  naleznete v  http://nris.nkp.cz > Studijni a vedecka knihovna Plzenskeho kraje > GK - Jmenny katalog > Grif - Hrn > Hart
- Hat > zaznam c. 585
Vzhledem k roku vydani teto knihy jsme ve vsech zminenych knihovnach nalezli zaznam knihy v tzv. naskenovanych katalozich. Elektronicke katalogy knihoven zpravidla obsahuji novejsi literaturu, zalezi vsak na konkretni knihovne. Je mozne, ze se kniha nachazi i v dalsich ceskych knihovnach. U tech knihoven, ktere na internetu nezpristupnuji katalog celeho fondu, tj. vcetne starsi literatury, by vsak bylo nutne overit dostupnost knihy ve fondu primo v konkretni knihovne.
Knihu mame momentalne vyexpedovanou ze skladiste, pokud byste mela zajem, muzeme ji na Vase jmeno pripravit k prezencnimu studiu ve Vseobecne studovne NK CR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm,
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Provozni_doba&submenu3=65).
Podminkou pro studium dokumentu, ktere jsou bezne ulozene ve skladistich, je platny rocni ctenarsky prukaz (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98). Pro osobni, vzdelavaci a vyzkumnou potrebu si muzete z knihy pomoci vlastniho digitalniho fotoaparatu zhotovit digitalni kopie, a to bez pouziti blesku a stativu. Zhotoveni papirovych kopii je vzhledem ke stari knihy mozne pouze na objednavku. Cena 1 strany formatu A4  (u teto knihy je mozne okopirovat dve stranky originalu na 1 stranu A4) je 5,- Kc. Kopie si muzete objednat primo ve Vseobecne studovne behem studia knihy nebo prostrednictvim e-mailu na adrese reference@nkp.cz. Pri objednani kopii e-mailem se pripocitava priplatek 30,- Kc za pripravu predlohy a pripadne tez 35,- Kc balne a postovne doporucene ve skutecne vysi pri zasilani kopii postou. Kompletni cenik NK CR naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm.
Napiste nam, prosim, zda mate zajem o pripraveni knihy do Vseobecne studovny. V opacnem pripade bychom vratili knihu v patek 5.3.2010 zpet do skladiste. Knihu si samozrejme muzete objednat ke studiu i pozdeji, odkaz na objednavku naleznete u naskenovaneho katalogizacniho listku v levem hornim rohu. Pokud do objednavky uvedete i Vasi e-mailovou adresu bude Vas system automaticky informovat o prubehu objednavky.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.03.2010 10:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu