Klenby
Text dotazu
Čunderle, K.: Základy klenební technologie,díl I,II,III,nakladatelství Arkáda,Šumperk,1993
Starý, J.: Optimalizace a zajišt´ování historických kleneb,kand.disertační práce,1991
Muk Jan: klenby(více o publikaci není známo v knihovnách)
Odpověď
Dobrý den,
omlouváme se, ale bohužel jsme Vámi požadované knihy nenalezli. Nejsou dostupné v souborném katalogu caslin (www.caslin.cz), v knihovnách ČVUT ani v knihovně VÚT.
Od autora Jana Muka jsme nalezli pouze tematicky podobnou pulikaci:
Hlavní záhlaví Muk, Jan, 1935-1994
Název Historické konstrukce I / Jan Muk
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : ČVUT, 1996
Popis (rozsah) 62 s. : il., plány ; 30 cm
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha] -- sign. SF I 002584, SF I 002585
ABA013 [STK Praha] -- sign. F 19339
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. TK-A-0260.243, 4-1025.149
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 831.339
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.07.2009 08:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu