informace o konkrétní straně
Text dotazu
Dobrý den,
mám zvláštní přání, potřebovala bych zjistit z knihy- Rodina jako instituce
a vztahová síť od O. Matouška, na které straně je PŘEDMLUVA. Tato strana
popisuje jaký smysl má rodina aneb Rousseaumovo dilema.
Důležitá je pro mě informace- na které straně se smysl rodiny popisuje
děkuji předem
Odpověď
Dobrý den,
kniha "MATOUŠEK, Oldřich. Rodina jako instituce a vztahová síť" vyšla ve třech vydáních, v každém z nich se předmluva nachází na jiné straně. Protože nepíšete, o jaké vydání máte konkrétně zájem, uvádíme Vám tedy citace všech třech vydání spolu s upřesněnou stranou:
MATOUŠEK, Oldřich. Rodina jako instituce a vztahová síť. Vyd. 1.. Praha : Sociologické nakladatelství, 1993. 124 s. ISBN 80-901424-7-8.
Předmluva se nachází na str 10-12.
MATOUŠEK, Oldřich. Rodina jako instituce a vztahová síť. 2., rozš. a přeprac. vyd.. Praha : Sociologické nakladatelství, 1997. 144 s. ISBN 80-85850-24-9.
Předmluva se nachází na str. 8-11.
MATOUŠEK, Oldřich. Rodina jako instituce a vztahová síť. Vyd. 3., rozš. a přeprac.. Praha : Sociologické nakladatelství, 2003. 161 s. ISBN 80-86429-19-9.
Předmluva se nachází na str. 9-13 (zde je na 13.straně pouze dokončení zadání cvičení, nikoli teoretická část)
Záznamy publikací spolu s možností objednání (jste-li čtenářkou NK ČR) naleznete v online katalogu NKC na adrese http://aleph.nkp.cz/F ; záznam knihy naleznete i v Souborném katalogu (SKC) na téže adrese, kde jsou uvedeny další knihovny v ČR, které mají knihu ve svém fondu.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
12.04.2011 13:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu