existence titulu/audionahrávky k titulu
Text dotazu
Dobrý den, zajímalo by mne, jestli ke knížce Polština pro samouky /autoři: Miloslav Kopecký, Karel Oliva, Marie Kulošová/, vydáno v SPN 1971 - 1985 byla také vydána audionahrávka na gramofonových deskách, protože jsem objevil titul :Polština pro samouky na gramofonových deskách: Příloha k učebnici Polština pro samouky, z roku 1971, má mít 19 stran, ale nevím jestli se jedná také o ty gramofonové desky. Zajímalo by mne také, kde by bylo možné se k dokumentům dostat, resp. kde jsou přístupné, nebo jestli vůbec existují.
Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme vám dva záznamy z báze NKC, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze, o dvou vydáních polštiny na gramofonových deskách, které jsou evidovány v Národní knihovně :
[Č.záznamu: 000431683]
Polština pro samouky na gramofonových deskách : Příloha k učebnici Polština pro samouky / [Autoři:] Miloslav Kopecký, Marie Kulošová, Karel Oliva. -- 2. vyd.. -- Praha : SPN, 1971. -- 19, [1] s.
[Č.záznamu: 000425476]
Polština pro samouky na gramofonových deskách : Příloha k učeb. Polština pro samouky / [Autoři:] Miloslav Kopecký, Marie Kulošová, Karel Oliva. -- 1. vyd.. -- Praha : SPN, 1968. -- 19, [1] s.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.11.2013 13:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu