E.F Rössler - Deutsche Rechtsdenkmäler aus Böhmen und Mähren
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je u Vás možnost zapůjčit následující knihy: E.F Rössler - Deutsche Rechtsdenkmäler aus Böhmen und Mähren, eine Sammlung von Rechtsbüchern, Urkunden und alten Aufzeichnungen zur Geschichte des deutschen Rechtes. 1. Band, Das altprager Stadtrecht aus dem 14. Jahrhundert.
E.F. Rössler - Deutsche Rechtsdenkmäler aus Böhmen und Mähren, eine Sammlung von Rechtsbüchern, Urkunden und alten Aufzeichnungen zur Geschichte des deutschen Rechtes. 2. Band, Die Stadtrechte von Brünn aus dem 13. und 14. Jahrhundert. Sháním je ke své diplomové práci. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobry den, kniha Deutsche Rechtsdenkmaeler aus Boehmen und Maehren se ve fondu NK CR nachazi v puvodnim vydani z let 1845-1852 a ve vydani z roku 1963 (pravdepodobne jde pouze o pretisk, pocty stran jsou shodne s vydanim z 19. stoleti). Vydani z roku 1963 je ulozeno v Narodnim konzervacnim fondu (signatura I 173033) - http://konspekt.nkp.cz/nkfchar.phtml.  Vzhledem ke svemu konzervacnimu charakteru se pristupnovani dokumentu z Narodniho konzervacniho fondu ridi zvlastnimi pravidly - http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_konzervacni_fondy.htm, knihy se ke studiu objednavaji prostrednictvim Poradenske a informacni sluzby v Hale sluzeb (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_hala_sluzeb.htm).
Vydani z let 1845-1852 je bezne dostupne ve fondu NK CR (3 exemplare u kazdeho svazku), svazky jsou bezne ulozeny v Depozitari Hostivar. Pokud byste mela zajem studovat toto vydani, dejte nam prosim vedet. V teto chvili mame ze skladu vyexpedovane vsechny exemplare  a muzeme prevest na Vase jmeno oba svazky do Vseobecne studovny (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm). V pripade, ze nebudete mit o studium nyni zajem, vratime knihy v patek 15.2. zpet do skladiste.
Pro studium je nutne mit platny ctenarsky prukaz NK CR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98), NK CR je otevrena od pondeli do soboty 9-19h (vcetne registrace), Vseobecna studovna ma od pondeli do patku prodlouzenou provozni dobu 9-22h. Pokud byste se rozhodla knihy studovat pozdeji, muzete si je objednat sama do Vseobecne studovny prostrednictvim naskenovaneho Generalniho katalogu I (http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx), cesta k nalezeni konkretnich listku je uvedena nize. Odkaz na objednani "Objednat titul" naleznete v levem hornim rohu naskenovaneho katalogizacniho listku. Pokud do objednavky vyplnite Vas e-mail, bude Vas system automaticky prubezne informovat o stavu objednavky.
Prubeh objednavky si muzete overit i na adrese http://katif.nkp.cz/Objednavky.aspx >> Uzivatel knihovny, do formulare je nutne zadat kombinaci udaju (rok narozeni uvedeny v objednavce v kombinaci s cislem objednavky nebo e-mailem uvedenym v objednavce). Knihy ulozene v Depozitari Hostivar jsou expedovany vzdy nasledujici pracovni den po 12.hodine.
ROESSLER, Emil Franz. Deutsche Rechtsdenkmaeler aus Boehmen und Maehren ... Band I, Das altprager Stadtrecht aus dem XIV. Jahrhunderte .... Prag : J.G.Calve´sche Buchhandlung, 1845. CII, 207 s.
signatury: 25 J 576/1., 25 G 1629/Bd. I, 25 F 3495/Bd. I http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx >> Generalni katalog I >> skrin Reinm - Roua >> zasuvka  Roess-Rohq >> zaznamy c. 66-68
ROESSLER, Emil Franz. [Deutsche Rechtsdenkmaeler aus Boehmen und Maehren ...] [Band II], Die Stadtrechte von Bruenn aus dem XIII. u. XIV. Jahrhundert. Prag : J.G.Calve´sche Buchhandlung, 1852. CXXXI, 432 s.
signatury: 25 J 576/2., 25 G 1629/Bd. II, 25 H 1366 http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx >> Generalni katalog I >> skrin Predn - Reinl >> zasuvka Reau-Recl >>  zaznam c. 908 http://katif.nkp.cz/Katalogy.aspx >> Generalni katalog I >> skrin Reinm - Roua >> zasuvka  Roess-Rohq >> zaznamy c. 66-68.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.02.2008 17:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu