dostupnost knihy
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na dostupnost následující knihy. V on-line katalogu mlp.cz - http://search.mlp.cz/?lang=[…]action=sTitul&key=54363 není informace, zda se dá titul zapůjčit, pro prezenční studium, či domů:
O cenzuře v Československu v letech 1945-1956, Karel Kaplan; Dušan Tomášek
Děkuji za informaci.
Odpověď
Dobrý den, ve fondu Národní knihovny ČR se nachází několik výtisků Vámi požadované knihy
Kaplan, Karel, 1928-
O cenzuře v Československu v letech 1945 - 1956 : studie / Karel Kaplan, Dušan Tomášek  Praha : Ústav pro soudobé dějiny Akademie věd České republiky, 1994
183 s. ; 21 cm
ve studovně STUD. SPOL. A PŘÍR. VĚD volný výběr SSV 943.7 KAP exemplář půjčitelný domů je t.č. půjčen jinému čtenáři - půjčena do 23.9., půjčit do studovny - ještě asi dvě signatury
Národní knihovna ČR, kam jste svůj dotaz nyní směrovala, nemá s online katalogem mlp.cz nic společného, protože se jedná o jinou instituci a sice Městskou knihovnu v Praze.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.11.2013 16:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu