Dohledání periodika, 1941
Text dotazu
Dohledání periodika,
1- Kalendář divadla Vlasty Buriana, čtvrletně, redaktor Konrád,
2- Přestávka divadla Vlasty Buriana, měsíčník, redaktor Konrád redakce divadla Vlasty Buriana,vyd. Zápotočný, ročník 1941.
Odpověď
Dobrý den,
z Vámi hledaných titulů jsme ve fondu Národní knihovny nalezli pouze  měsíčník  "Přestávka Divadla Vlasty Buriana",  která by podle báze PER (http://aleph.mzk.cz/F/?func&file?name-find-b&local_base-sbp01_per) měla být dostupná  jako archivní exemplář v Národním konzervačním fondu (signatura II 9612/1935-1941, https://aleph.mzk.cz:443/F?func=direct&doc_number=000043102&local_base=SBP01&format=999). Bližší informace o zpřístupňování tohoto fondu naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_konzervacni_fondy.htm.
"Kalendář divadla Vlasty Buriana" jsme bohužel v našem fondu nenalezli. Prověřili jsme také knihovnu Národního muzea, http://www.nm.cz, a také knihovny v České republice prostřednictvím báze SKC a portálu JIB, http://www.nkp.cz. V žádné z uvedených knihoven jsme tyto publikace nenalezli.
Doporučujeme Vám obrátit se ještě na virtuální badatelnu Divadelního ústavu:
http://www.divadlo.cz/infopult-ptejte-se nebo na Divadelní oddělení NM (http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Oddeleni-HM/Divadelni-oddeleni/). http://www.nm.cz/Historicke-muzeum/Oddeleni-HM/Divadelni-oddeleni/
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.06.2012 09:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu