Dohledání knihy dle čárového kódu
Text dotazu
Vlastním fragment kopie publikace z Vašeho fondu. Tuto knihu bych ráda dohledala, bohužel název, autora neznám. Jen vydavatele: pravděpodobně IAEA, rok vydání cca 1989-1993. Na kopii je ovšem čitelný čárový kód - bylo by možné knihu dohledat podle něj? - 2660013787.
Odpověď
jedná se o následující knihu:
Název Measurement and calculation of radon releases from uranium mill tailings
Vydání 1. ed.
Vydáno Vienna : IAEA, 1992
Rozsah 59 s.
Edice IAEA STI/DOC/10/333
Jazyk eng
MDT 546.296.08
MDT 621.039.76
Signatura K 53098
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.07.2008 14:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu