článek v novinách z r.1997
Text dotazu
V červenci 1997 vyšel článek v pražských novinách, bohužel neznám název a článek se týkal vykradení směnárny firmy JVM na nádraží Praha-Holešovice. Byl tam i pravděpodobný portrét pachatele.Moc úpěnlivě prosím o pomoc, omylem jsem ty noviny vyhodila a teď je nutně potřebujeme.
Odpověď
Dobry den,
v novinach Vecernik Praha jsme z cervence 1997 nalezli nize uvedeny clanek o vyloupeni smenarny na holesovickem nadrazi, soucasti clanku je kresleny portret pachatele.:
* eb. Smenarnik byl falesny. Vecernik Praha. 1997, roc. 7, c. 129 (4.7.1997), s. 3.
Pokud byste mela zajem, muzete si noviny objednat prostrednictvim Elektronickeho katalogu NK CR - baze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc ) ke studiu do Vseobecne studovny NK CR
(http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm. ). Podminkou pro objednani je platny ctenarsky prukaz, pokud dosud platny prukaz nemate, muzete se na moznostech objednani dohodnout primo s pracovniky Vseobecne studovny (informace@nkp.cz) . Z novin je mozne na zakazku zhotovit kopie (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm ).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.04.2008 13:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu