citace webové stránky
Text dotazu
Dobrý den je tota webová stránka citována dobře?
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě. BÍLKOVÁ FRÁNKOVÁ, Mgr. Hana. Informace o tasemici: Taenia saginata, Tasemnice bezbranná [online]. Ostrava, 2013 [cit. 2014-01-24]. Dostupné z: http://www.zuova.cz/Home/Novinka?id=57
Odpověď
Dobrý den,
dotazy na správné citování včetně citování webových stránek jsme již zodpovídali několikrát. Pro citování se užívá platná norma ČNB ISO 690-2.
Zasíláme již zpracované odpovědi uložené v našem archivu, kde byste mohla získat potřebné informace:
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2011/citace/?searchterm=citace webové stránky
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/citace-webu-v-odborne-literature/?searchterm=citace webové stránky
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2012/citace-webove-stranky-v-textu/?searchterm=citace webové stránky
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2013/citace-webove-stranky-v-textu/?searchterm=citace webové stránky Dále Vám doporučujeme automatický generátor citací, který se řídí zmíněnou citační normou: http://generator.citace.com/.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.02.2014 13:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu