citace
Text dotazu
Dobrý den, nevím jak citovat rozhovor na http://elien.cz/marian-brzybohaty.html. Potřebuji to k seminární práci. Velice děkuji
Odpověď
Dobrý den,
dle normy CSN ISO 690-2 by měl být článek na internetové straně: http://elien.cz/marian-brzybohaty.html citován následovně:
KRÁTKÁ , Růžena. Marian Brzybohatý - Skills Development Centre ELiEN [online]. 2006-2008 , 11.4.2007 [cit. 2008-12-03]. Dostupný z WWW: <http://elien.cz/marian-brzybohaty.html>.
Dle modelu:
Jméno autora stránky(je-li uvedeno). Název stránky [online]. Datum publikování, Datum poslední revize [citováno dne]. <URL adresa stránky>.
O pravidlech a zásadách citování se dozvíte vše potřebné na internetových stránkách Projektu Bibliografické citace: www.citace.com Jak citovat elektronické dokumenty ukazuje práce Petra Boldiše:
Bibliografické citace dokumentu podle CSN ISO 690 a CSN ISO 690-2:
* http://www.boldis.cz/citace/citace2.pdf
Dokument je přístupný také ze stránek Projektu Bibliografické citace.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.12.2008 10:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu