čísla 1947 z roku 1947, 25 z roku 1975, 31 a 32 ročníku 1980 časopisu Ventil
Text dotazu
Vážení kolegové, chtěl bych Vás poprosit o informaci, zda se ve vašich sbírkách nacházejí čísla 1947 z roku 1947, 25 z roku 1975, 31 a 32 ročníku 1980 časopisu Ventil (noviny zaměstnanců AZNP).
V našem archivu tato čísla chybí a rádi bychom naše výtisky doplnili.
Pokud ano, sdělte mi prosím, jak by bylo možné zajistit papírové kopie a
verzi pdf s OCR.
Odpověď
Dobrý den,
Národní knihovna ČR vlastní pouze první čtyři ročníky časopisu Ventil.
Nabídnout Vám tedy můžeme papírovou kopii vybraných čísel z roku 1947.
Cena za jednu černobílou kopii A4 = 2,- Kč, barevná kopie A4 = 12,- Kč, k ceně  za kopie je připočítáván příplatek za přípravu předloh = 30,- Kč.
Hotové kopie je možné si vyzvednout osobně v Referenčním centru NK ČR či nechat zaslat poštou (účtováno také balné (35,- Kč) a poštovné (dle ceníku České pošty s.p.) - viz Ceník placených služeb a poplatků Národní knihovny České republiky: http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm.
V případě zájmu o kopie potvrďte prosím svoji objednávku na e-mailové
adrese: reference@nkp.cz.
Dle Souborného katalogu ČR - Seriály ( http://aleph.nkp.cz/cze/skcp ) vlastní další čísla periodika následující knihovny:
ABA010 [Národní muzeum - Knihovna Praha]
Roky: 1954-1995 -- odd. periodik
ABA013 [NTK Praha] -- sign. III 60092
Roky: 1954-55,58 -- svazky 1948-50,1953 ztraceny
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. RR II/50
Roky: 1977-95
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. III 171.028
Roky: 1948-,59-95
Svazky: 4,14-49
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.06.2012 10:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu