vyhledání v archivu Jabloneckých novin z 1969-1970
Text dotazu
Chtěla bych nahlédnout do Jabloneckých novin z let 1969-1970.Je možné i jinak než u vás v knihovně?Ta je pro mě trošku dál.Děkuji.
Odpověď
Dobré ráno Vám přeji z MK v Jablonci nad Nisou:-)
Jablonecké noviny z let 1969-1970 v naší knihovně nearchivujeme. V databázi periodik NK ČR v Praze jsem našla, že pravděpodobně potřebujete Noviny pracujících Jablonecké bižuterie, které vycházely od roku 1965 do roku 1990, ale ty jsou uložené pouze v NK ČR v Praze. Pokud je název hledaných novin jiný, obraťe se se svým požadavkem na vedoucího studijního
oddělení a periodik pana Lukáše Fogla z KVK v Liberci (fogl@kvkli.cz), který Vám rád poradí.
OOS - Alena Rozkovcová
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Jablonec nad Nisou
Datum zadání dotazu
07.10.2009 12:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu