Dílenský manuál, Suzuki samurai r.v.1984
Text dotazu
Dílenský manuál na Suzuki samurai r.v.1984.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb. Bohužel se mi nepodařilo v našem fondu najít žádnou publikaci odpovídající názvem, či abstraktem vašemu dotazu. V souborném katalogu České republiky také není uvedena žádná publikace, která by splňovala Váš konkrétní požadavek (vyzkoušeny byly v různých kombinacích termíny Dílenský manuál, Dílenská příručka, Servisní příručka, Servisní manuál, Suzuki SJ 413, Suzuki Samurai, Suzuki SJ etc.) Je nám líto, že jsme Vám tuto publikaci nemohli najít, pokud by jste ovšem znal a uvedl, vydavatelství, nebo ISBN bylo by možné, že by se nám to mohlo podařit najít.
Pro Váš dotaz by se ovšem mohli hodit tyto publikace:
Autodoctor. Dílenský manuál Suzuki SJ 413 (Samurai) [onine]. Autodoctor, ©1996-2008 [cit. 21.11.2008]. Dostupný na WWW: < http://www.autodoctor.cz/samuraimanualy.php>.
Nebo cizojazyčné publikace, které ovšem nejsou v našem katalogu dostupné (ani nejsou uvedeny v souborném katalogu ČR)
Je ovšem možné je zakoupit (např. online na http://techbooks.shop4you.cz/?skupina=94 nebo http://www.justbooks.de/isbn/Suzuki_SJ_410_bis_1986_1,0_Ltr._,_SJ_413_bis_1984-86_1,3_Ltr_._Auto/3716818704/ )
Jedná se o:
Suzuki SJ/Samurai/Vitara (84-94)
Vydavatel: Bucheli; němčina
Servisní manuál, brož., 200 str., 300 obr., fot., 20 tab.
Modely: SJ 410/SJ 413/Samurai/Vitara se zážehovými motory 1,0/1,3/1,6/ 1,6V.
Suzuki S 410/S 413 Samurai/Santana (82-94)
Vydavatel: E.T.A.I.; francouzština
Servisní manuál, brož., 150 str., 300 obr., fot., 8 tab.
Modely: Samurai/Santana/S410/S413 se zážehovými motory.
Suzuki SJ 410 bis 1986 (1,0 Ltr.), SJ 413 bis 1984-86 (1,3 Ltr). Auto-Reparaturanleitung:
Band 1176
von N
ISBN 3716818704 / 9783716818701 / 3-7168-1870-4
Land Schweiz
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu