Věstník Ministerstva obrany
Text dotazu
Odebíráte Věstník Ministerstva obrany? Podrobnosti
zde na konci stránky. http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=172
Odpověď
Dobrý den,
Věstník Ministerstva obrany má Národní knihovna ČR ve fondu (konkrétně výtisky z let 1994-2008), záznam periodika naleznete v elektronickém katalogu NK ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), údaje o možnostech výpůjčky pod ikonou Exempláře. Podle katalogu však NK ČR vlastní čísla věstníku pouze v jediném exempláři (ověřovali jsme i v naskenovaných katalozích Katif - http://katif.nkp.cz, které je rovněž vhodné využít při hledání dokumentů s vydáním před r. 1995), který je v souladu s posláním Národní knihovny uchovávat kulturní dědictví zařazen do Národní konzervačního fondu.
Dokumenty uložené v tomto fondu lze zpřístupnit registrovaným uživatelům NK ČR zcela výjimečně v souladu s dodržením zásad ochrany fondu a pouze v případech, kdy není dokument v NK ČR dostupný v jiném než konzervačním fondu. Bližší informace o konzervačních fondech naleznete na adrese - http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_konzervacni_fondy.htm.
Pokud jsou tyto podmínky splněny, uživatel může podat vyplněnou objednávku na výpůjčku u přepážky informační a poradenské služby v Hale služeb
(http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_hala_sluzeb.htm) a požadované dokumenty jsou mu poté nejpozději do tří dnů zpřístupněny k prezenčnímu studiu ve studovně Centrálního depozitáře Hostivař
(http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cdh_studovna.htm).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.05.2010 09:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu