Škvorecký ve španělštině
Text dotazu
Dobry den, nejsem moc velky ctenar, ale nedavno jsem cetl knizku Josefa Skvoreckeho - Prima sezona, chtel bych se zeptat, zda-li nevite, jestli byla nekdy tato knizka vydava ve spanelstine a pokud ano, zda-li se da nekde koupit (internet, kdekoli). Pripadne, jestli nevite alespon anglicky ci spanelsky preklad nazvu. Je mi to hloupe, urcite resite serioznejsi dotazy, ale je to kvuli jedne spanelske slecne a myslel jsem si, ze by to mohl byt pekny a originalni darek.
Odpověď
Dobrý den,
knížka Josefa Škvoreckého byla vydána ve španělštině, a to pod názvem "Los buenos tiempos : un libro acerca de las cosas más importantes" v roce 1991 v Barceloně, nakladatelstvím Circe.
Pokud jde o anglický překlad vyšel pod názvem "The Swell Season : A text on the most important things in life" - v roce 1994 vydalo nakladatelství Vintage, Londýn a v roce 1986 nakladatelství Ecco press, New York.
Záznamy o těchto knihách naleznete v bázi NKC Národní knihovny ČR na internetové adrese http://sigma.nkp.cz/F/U9NCGN1649MBMT8SDV1NR8YMLBL1L1DCL22RXAKLYEJQ2X15EX-00647?func=short-continue
Cizojazyčné knihy v Praze lze zakoupit v Paláci knih Luxor, Václavské náměstí 41, Praha 1, osobně nebo přes internetové knihkupectví http://www.neoluxor.cz/. další odkazy na internetová knihkupectví :
http://www.kosmas.cz/default.asp?afil=1023.
http://www.folio.cz
Předpokládám, že zde by Vám poradili, jak si knihu opatřit, pokud ji nemají na skladě.
Ujišťujeme Vás, že Váš dotaz je pro nás zajímavý a mnohdy zodpovídáme velice banální dotazy.
Přejeme Vám šťastné pořízení a hezké vánoce.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2008 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu