Skripta "Pozemní stavitelství"
Text dotazu
Prosím o informaci, zda jsou někde k zapůjčení,ještě lépe k zakoupení, skripta Pozemní stavitelství, autor Ing. Kos
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití služeb "Ptejte se knihovny".
Indicie, které jste zadala nás dovedly k tomu, že by se mělo jednat o Josefa Kose,
který napsal s názem "Pozemní stavitelství" jediná skripta:
KOS, Josef, Jan Matoušek a Lubomíra Zlámal. Pozemní stavitelství III : návody pro cvičení. Brno : Vysoké učení technické, která existuje ve dvou vydáních, z let 1979 a 1982.
Publikaci z roku 1982 má ve svém fondu i Národní technická knihovna, ale bohužel je
k vypůjčení pouze prezenčně a navíc fungujeme přes prázdniny do 7. 8. v omezeném
provozu, kdy jsou prostory volného výběru pro veřejnost uzavřeny.
V prezenčním režimu je možnost si tutéž publikaci vypůjčit do studovny rovněž i v Národní knihovně v Praze.
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000003989&local_base=NKC
Pokud si chcete vypůjčit publikaci absenčně, je dostupná pouze v 1. vydání z roku 1979
a to v Moravské zemské knihovně v Brně.
https://aleph.mzk.cz:443/F?func=direct&doc_number=000379046&local_base=MZK01&format=999
Pokud jste zákazníkem NTK, můžete se publikaci pokusit objednat prostřednictvím naší meziknihovní výpůjční služby (viz formulář na této adrese:
http://www.techlib.cz/cs/44-meziknihovni-sluzby/). Pokud nejste naším zákazníkem
obraťte se na Vaši knihovnu, aby Vám MVS zprostředkovala.
Vzhledem k tomu, že se jedná o starší publikaci, která je bohužel v tento okamžik
na trhu nedostupná, uvádím níže přehled antikvariátů, ve kterých by se mohla nacházet. U vybraných antikvariátů si můžete vytvořit i rezervaci na publikaci:
Můj antikvariát - http://muj-antikvariat.cz/
Antikvariáty v Praze - http://antikvariaty.kvalitne.cz/praha/
Antikvariáty.cz - http://www.antikvariaty.cz/
Antikvariáty.net - http://www.antivariaty.net/
Ing. Kos napsal i další publikace, týkající se konstrukcí a rekonstrukcí pozemních staveb.
Jejich výčet naleznete v Souborném katalogu ČR (
http://aleph.nkp.cz/F/SA5GIVU6CDPERYICUBYSKY6C6TC5TVULQM9XGTBDC2GJCU2VBQ-33147?func=file&file_name=find-b&local_base=SKC)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
05.01.2012 15:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu