Sháním tyto knihy ke koupi případně půjčení
Text dotazu
Business statistics for von - mathematicians /Jonia
Taylor/
Elements of Econometrics /Kmenta/
nebo Introduction to Econometrics /Stock,Watmon/
Odpověď
Dobrý den,
výše uvedené tituly nebude s největší pravděpodobností možné zakoupit v České republice, procházeli jsme stránky velkých internetových knihkupectví (např. Neoluxor - http://www.neoluxor.cz , Kosmas - http://www.kosmas.cz , Knižní web - http://www.knizniweb.cz , Vltava - http://www.vltava.cz , Kanzelsberger - http://www.kanzelsberger.cz aj.) a v žádném z nich jsme je bohužel nenalezli. Ke koupi můžete využít některé zahraniční servery, nejčastěji Amazon.com, nebo si knihy vypůjčit v knihovně, podrobnější údaje uvádíme u každé publikace zvlášť.
1) TAYLOR, Sonia. Business statistics for non-mathematicians. 2nd edition. Basingstoke : Palgrave Macmillan, 2007. xvi, 368 s. : il. ISBN 978-0-230-50646-6.
Ke koupi:
Amazon UK -
http://www.amazon.co.uk/Business-Statistics-Non-mathematicians-Sonia-Taylor/dp/0230506461
Nakladatelství Macmillan - http://us.macmillan.com/businessstatistics
Books Express -
http://www.books-express.co.uk/book/9780230506466/Business-Statistics-For-Non-Mathematicians.html
eBay UK -
http://cgi.ebay.co.uk/Business-Statistics-Non-mathematicians-Book-NEW-PB-/400166706104
Podle Souborného katalogu ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/skc ) a portálu Jednotné informační brány (http://www.jib.cz ) má publikaci ve fondu pouze Ústřední knihovna Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava (http://knihovna.vsb.cz/ , signatura 266207)
2) KMENTA, Jan. Elements of Econometrics. 2nd ed. Ann Arbor : University of Michigan Press, c1997. xiv, 786 s. : tab. ; 24 cm. ISBN 0-472-10886-7 (váz.). ISBN 978-0-472-10886-2.
Ke koupi např. na:
Amazon -
http://www.amazon.com/Elements-Econometrics-Second-Jan-Kmenta/dp/0472108867
The University of Michigan Press -
http://www.press.umich.edu/titleDetailDesc.do?id=15701
Podle Souborného katalogu ČR a Jednotné informační brány je publikace dostupná v Knihovně společenských věd T.G. Masaryka v Jinonicích (http://knihovna.jinonice.cuni.cz/ ), vydání z r. 1990 má ve fondu Moravská zemská knihovna v Brně (http://www.mzk.cz , signatura 2-1106.291), vydání z r. 1986 potom Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze (http://ciks.vse.cz , signatura F203501). Vydání z roku 1997 se nachází také ve fondu 0dborné knihovny České národní banky (http://www.cnb.cz/cs/verejnost/knihovna_cnb/ ) a Knihovny Ekonomicko správní fakulty Masarykovy univerzity v Brně (http://www.econ.muni.cz/stredisko-vedeckych-informaci/) .
3) STOCK, James H.; WATSON, Mark W. Introduction to econometrics. Boston, MA ; London : Addison Wesley, c2003. xxxix, 696s : il. (přev. bar.) ; 24 cm. ISBN 0-201-71595-3. ISBN 0-321-22351-9 (mez. vyd.) Ke koupi např. na:
Amazon -
http://www.amazon.com/Introduction-Econometrics-Addison-Wesley-Economics-James/dp/0201715953
AbeBooks.com -
http://www.abebooks.com/9780321278876/Introduction-Econometrics-Stock-James-Watson-0321278879/plp
Publikaci má ve fondu Ústřední knihovna Mendelovy univerzity v Brně (http://www.mendelu.cz/cz/sluzby_sz/kis/knihovna?lang=cz;quick=1 ), dále dvě vydání (2007, 2003) Knihovna Ekonomicko správní fakulty Masarykovy univerzity v Brně (http://www.econ.muni.cz/stredisko-vedeckych-informaci/ ) a také Odborná knihovna ČNB (http://www.cnb.cz/cs/verejnost/knihovna_cnb/ ).
Pokud nejste registrovaným čtenářem ani v jedné z uvedených knihoven, můžete prostřednictvím knihovny, kterou navštěvujete a máte její čtenářský průkaz, požádat o zprostředkování meziknihovní výpůjční služby. Bližší informace o meziknihovních službách Vám v případě potřeby podají přímo pracovníci této knihovny.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2010 16:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu