Servisní manuál na Suzuki Vitara, 1991
Text dotazu
Servisní manuál na Suzuki Vitara, rok výroby 1991.
Odpověď
Dobrý den,
manuál Suzuki Vitara 1991 je například k prohlédnutí na stránkách: http://www.suzukiinfo.com/ v sekci Suzukiinfo.Com Download Archive a jedná se o odkaz 28May07 - Vitara G16b MPFI Section from the 1991 Service Manual.Tento odkaz je umístěn pod nadpisem News jako 5. odkaz. Po rozkliknutí otevřete odkaz Vitara G16b MPFI: Vitara G16b MPFI Section from the 1991 Service Manual.
V českém souborném katalogu www.caslin.cz jsme tuto publikaci nenalezli.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
23.12.2008 12:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu