Sek a Zula
Text dotazu
Dobrý den, v kterých letech vycházel v časopise Ohníček komiks Sek a Zula (Neprakta, Švandrlík)? Děkuji
Odpověď
Dobry den, podle informací uvedených na http://www.komiks.cz/clanek.php?id=91 vycházel komiks "Sek a Zula" v Ohníčku na přelomu 60. a 70.let, přesněji v letech 1968-1971. Obdobný údaj je zmíněn i na http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080902_182439_p_kultura_wag&vlakno=26218255. Další informaci jsme nalezli i v diskuzi na http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080902_182439_p_kultura_wag&vlakno=26261798, bohužel není uvedený přesnější rok, v němž mělo pokračování vycházet, takže údaj nemůžeme ověřit.
V knižní podobě vyšly příběhy dvakrát, obě vydání se však obsahem liší:
* ŠVANDRLÍK, Miloslav ; NEPRAKTA. Sek a Zula. 1. vyd. Praha : Mladá fronta, 1971. [50] s. Knihovnička Ohníčku ; Sv. 5.
* WINTER-NEPRAKTA, Jiří ; ŠVANDRLÍK, Miloslav. Sek a Zula. 1. vyd. Jihlava : Madagaskar, 1994. [80] s. ISBN 80-901687-0-1
Více informaci se nám bohužel zatím nepodařilo nalézt, pokusíme se ještě dále hledat a o výsledku Vás samozřejmě budeme informovat.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.02.2009 15:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu