Schiessler, A.W.: Prag und seine Ungebungen. Ein Taschenbuch, 1812-1813.
Text dotazu
Dobrý den, sháním příručku Schiesslera, A.W., jedná se o dílo: Prag und seine Ungebungen. Ein Taschenbuch, 1812-1813. Nevíte, kam bych se mohl obrátit?
Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
dle Souborného katalogu ČR (dostupný na adrese http://aleph.nkp.cz/F) by Vašemu dotazu odpovídaly tato díla:
* SCHIESSLER, Sebastian Willibald, ed. Prag und seine Umgebungen. 1.
Bändchen. Prag: E.M. Enders, 1812. 165 s.
* SCHIESLLER, Sebastian Willibald, ed. Prag und seine Umgebungen. 2.
Bändchen. Prag: K.W. Enders, 1813. 188 s.
* SCHIESSLER, Sebastian Willibald. Prag und seine Umgebungen: Ein Taschenbuch für Fremde und Einheimische. Erstes Bändchen. Prag: bei K.W.
Enders, 1812. [12], 165, [3] s.
Informace o dostupnosti knih v českých knihovnách naleznete taktéž v Souborném katalogu, poslední uvedená kniha - patrně nejpřesněji odpovídá Vašemu dotazu - se nachází v Národní knihovně ČR. Registrovaní uživatelé si ji mohou pro prezenční studium vypůjčit prostřednictvím naskenovaného katalogu KATIF (http://katif.nkp.cz/) , pro náhled zvolte Generální katalog I/ záložka Schaef - Schulz H/Scheie-Schenkd/Schf-Schiller H/ katalogizační lístek č. 612 (registrovaní uživatelé si ji mohou pomocí tlačítka "objednat"
vypůjčit).
Pokud nejste uživatelem NK ČR, zeptejte se va vaší knihovně na možnosti zprostředkování meziknihovní výpůjční služby (více informací o službě obecně na adrese http://www.knihovny.cz/co-knihovna-nabizi/sluzby/175-meziknihovni-sluzby).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
25.06.2012 13:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu