Rudé právo z konce 30 let
Text dotazu
Dobrý den,
potřebuji si pro svou bakalářskou práci prostudovat výtisky Rudého práva z let 1938 a 1939. Zatím se mi podařilo najít jen výtisky až od 50 let. Jsou někde noviny staršího data k prohlédnutí?
Odpověď
Dobrý den,
zmíněné ročníky Rudého práva má ve svém fondu Národní knihovna ČR (starší ročníky do r. 1937 pak i Vědecká knihovna Olomouc). Pokud jste registrovanou čtenářkou NK, můžete si je objednat do studovny pomocí elektronického katalogu (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc) nebo pomocí papírových objednávacích lístků, které jsou k dispozici v Hale služeb.
Zdroj:
Souborný katalog České republiky – http://aleph.nkp.cz/cze/skc
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.05.2013 09:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu