román pro ženy
Text dotazu
Dobrý den, sháním pro babičku jakékoliv vydání
románu pro ženy Nezdárná dcera od autorky Juli Landové (nebo Jandové-nejsem
si bohužel jista).Můžete mi poradit, kde to sehnat?
Předem děkuji za odpvěď
Odpověď
Dobrý den,
pokud chcete pro babičku získat původní výtisk románu "Nezdárná dcera" od Julie Landové (vlastním jménem: Růžena Morávková), budete muset pravděpodobně obejít antikvariáty a pokusit se knihu vyzískat zde. Pokoušeli jsme se knihu nalézt v nabídce internetových obchodů - antikvariátů, ale bohužel v současné době je tato kniha všude rozprodaná.
V Národní knihovně ČR máme k dispozici jeden archivní exemplář vydání z roku 1946. V případě zájmu Vám můžeme nechat zhotovit kopie. Jedna černobílá strana A4 je v tomto případě účtována 5,- Kč (jedná se o použití konzervačního fondu). K ceně za kopie je připočítáván příplatek za přípravu předloh (30,- Kč). Hotové kopie je možné vyzvednout v Národní knihovně ČR či nechat zaslat poštou (účtováno též balné (35,- Kč) a poštovné (dle ceníku České pošty s.p.). V případě zájmu o kopie prosím zašlete závaznou objednávku na e-mailovou adresu: reference@nkp.cz.
Novější vydání, které vyšlo v roce 1997 v rámci edice "Večery pod lampou", vlastní v České republice Studijní a vědecká knihovna Plzeň
(http://www.svkpl.cz/) a Vědecká knihovna v Olomouci (http://www.vkol.cz/cs/). V případě zájmu o kopie tohoto vydání kontaktujte prosím některou z výše uvedených knihoven.
* LANDOVÁ, Julie. Nezdárná dcera.1. vyd. Praha : B. Smolíková-Mečířová, 1946.
* LANDOVÁ, Julie. Nezdárná dcera 1. Praha : Ivo Železný, 1997.
* LANDOVÁ, Julie. Nezdárná dcera 2. Praha : Ivo Železný, 1997.
(v katalozích knihoven často uváděna pod jejím vlastním jménem: MORÁVKOVÁ,
Růžena)
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.03.2012 15:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu