R. Kipling - Když (překlad Z. Hron)
Text dotazu
Dobrý den, dozvěděl jsem se, že existuje nový překlad básně R. Kiplinga Když, jehož autorem je Zdeněk Hron. Chtěl bych se tedy zeptat, v jaké sbírce se tento překlad vyskutuje, případně, zda by se nedal najít na internetu. Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Nový překlad básně Když Rudyarda Kiplinga od Zdeňka Hrona naleznete v knize:
SMÉKAL, Vladimír. Duševní hygiena na každý den: pět úvah nad básní R. Kiplinga "Když--" o kultivaci duchovního života. 1. vyd. [Česko : s.n.], 2005. 32 s. (Semínka : příloha časopisu Roverský kmen ; říjen 2005). ISBN 80-239-6387-2.
Na internetu jsme nový překlad básně Když nalezli po zadání slov Kipling + Když + Hron do vyhledavače Google (www.google.com): http://www.sprcha.com/story/2005/10/26/12550/864.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.02.2008 11:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu