Psychologie
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o zaslání ISBN z knihy:
-Cohen, M. R.: Nejčastější psychiatrické poruchy v praxi, Portál 2002 -Krch,
F. D.: Aspirace v léčbě poruch příjmu potravy, 2001 (zde nevím
nakladatelství) -Gelder M., Gath, D., Mayor, R., Cowen, P.: Oxford textbook
of psychiatry, Oxford University Press 1996 -Graham, P., Turk, J., Verhust,
F.:Child psychiatry, London, New York, Oxford university Press 1999
Odpověď
Dobrý den,
ISBN dokumentů vydaných na našem území si můžete doplnit pomocí našeho online katalogu - báze NKC, volně dostupné na http://sigma.nkp.cz/F
např. Nejčastější psychické poruchy v klinické praxi / Robert M. Cohen ; [z anglického originálu ... přeložila Sylvie Struková]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Portál, 2002. -- 190 s. ISBN 80-7178-497-4
ISBN u zahraničních dokumentů lze doplnit pomocí souborného katalogu - báze SKC - odkaz výše (pokud je kniha na území ČR) nebo pomocí souborného katalogu WorldCat, dostupného volně na http://www.worldcat.org/
báze SKC - např.
Oxford textbook of psychiatry / Michael Gelder [et al.]. -- 3rd ed. -- Oxford [etc.] : Oxford University Press, 1996. -- XI, 944 s. : tab., grafy ISBN 0-19-262501-2
WorldCat:
Child psychiatry : a developmental approach by P J Graham; Frank C Verhulst; Jeremy Turk, Dr. Type: Book; English Publisher: Oxford ; New York : Oxford University Press, 1999.  ISBN: 019262864X 9780192628640
Naše oddělení v případech, kdy jsou zdroje volně dostupné na webu, údaje do citací nedoplňuje, pokud, tak jako službu placenou - viz ceník NK ČR
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm#14
- bod 8.3 Bibliografické ověřování (za každou, i započatou, půlhodinu) 80,-
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
17.04.2009 12:48
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu