PSČ Frankfurt am Main
Text dotazu
Vážení přátelé, prosím, poradíte mi, když pošta odmítla, kde bych našla PSČ města Frankfurt am Main, ul. Schillerstraße? Není-li to ve vašich možnostech, tak se omlouvám. Přeju pěkný, méně mrazivý víkend.
Odpověď
Dobrý den, PSČ města Frankfurt am Main, Schillerstrae by mělo být 60313. Tento údaj jsme nalezli na internetu v Google Maps (http://maps.google.cz/maps?hl=cs&q=schillerstra%C3%9Fe+frankfurt+am+main&lr=&um=1&ie=UTF-8&split=0&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=title) a také v adresách institucí sídlících v této ulici. Např.:
* http://www.schillergyn.de/
* http://americanairlines.wcities.com/en/record/62,88760/22/record.html
*
http://www.branchenkompass-frankfurt.de/branchenbuch/stempel-eck-frankfurt-innenstadt-schilder_6285.html
Toto směrovací číslo uvádí také tištěná publikace: KunstAdressbuch Deutschland, Österreich, Schweiz. 14.Ausgabe 2002/2003 = Art directory Germany, Austria, Switzerland. 14th edition 2002/2003. München: K.G.Saur, 2002. 544 s. ISBN 3-598-23094-X.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.01.2009 18:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu