Propagace ve vnitřním obchodě
Text dotazu
Dostal jsem za úkol vypracovat obsáhlý referát o Mezinárodním kongresu o propagaci ve vnitřním obchodě v Praze roku 1974. Prozatím jsem sehnal pouze informaci, že Merkur vydal sborník o této akci. Je-li to ve vašich možnostech, prosil bych zapůjčení nebo zaslání informací nebo odkazů o tomto kongresu. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, sborník na základě údajů, které udáváte, nejsme schopni zjistit. Museli bychom znát název, popř. jméno editora. Pokud vám můžeme poradit, v tehdejší době byly vydávány přehledy literatury
- pro každý rok, např.:
Přehled odborné literatury z oboru vnitřního obchodu a veřejného stravování. Sv. 15, Přírůstky odborné knihovny Výzkum. ústavu obchodu za r. 1974 / Sest. D. Stančíková. -- Praha : Výzkum. ústav obchodu, 1975.
Údaje o dalších ročnících najdete v bázi NKC: http://sigma.nkp.cz/F .
Přehledy jsou bohužel k dispozici pouze v depozitáři v Hostivaři, Národní konzervační fond - pouze k prezenčnímu studiu. Návštěvu je třeba si domluvit v Hale služeb NK (tel. 221 663 245). Popř. má sborníky Vědecká knihovna v Olomouci.
Možná by by vám mohla ještě pomoci kniha:
Zd. Hadravová, Vývoj vnitřního obchodu ve světě, Merkur, Praha 1975.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2008 14:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu