Příručka pro strojvedoucí
Text dotazu
Shanim prirucku - Prirucka pro strojvedoucí a topiče rok vydání 1945 pripadne jinou. Kde by se tato priručka dala sehnat. Dvorak Adolf
Odpověď
obrý den,
bohužel publikace, kterou sháníte není dostupná v souborném katalogu caslin www.caslin.cz. Uvádíme záznam publikace, která se nejvíce blíží Vašemu požadavku a kterou si můžete vypůjčit v níže uvedených knihovnách.
Název Příručka pro strojvedoucí / Zprac. kolektiv pod ved. Jaroslava Loudy, [který naps.] předmluvu a Vlastimila Mareše
Vydání 1. vyd.
Nakl. údaje Praha : Dopravní nakl., 1957
Popis (rozsah) 427, [1] s. : [2] tb. [1] barev. obr. příl. 255, 11 s. obr. příl. ; 8°
Ve fondu
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 2-0382.934
Publikace Příručka pro strojvedoucí a topiče z roku 1945 by mohla být k dispozici v antikvariátech nebo na online aukci, například na www.aukro.cz .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
23.06.2009 12:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu