přidělení ISBN
Text dotazu
Dobrý den,
naše společnost plánuje vydat několik nových publikací, a proto bychom potřebovali pro připravované publikace rezervovat ISBN kódy. Ráda bych se zeptala, jaký je v této situaci postup - resp. jaké kroky máme k získání ISBN podniknout a jaké závazky jsou s tímto spojené?
Děkuji mnohokrát za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
podobné dotazy jsme již několikrát zodpovídali. Odpovědi na tyto dotazy najdete v našem archivu ptejte se knihovny: http://www.ptejteseknihovny.cz/archiv. Několik odkazů na zmíněné odpovědi zasíláme. Měla byste v nich najít odpověď i na Váš dotaz.
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2011/pridelovani-isbn/?searchterm=ISBN
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2010/prideleni-isbn/?searchterm=ISBN
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/isbn-2/?searchterm=ISBN
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2012/jak-pozadat-o-prideleni-isbn/?searchterm=ISBN
Pokud byste měla další dotazy k přidělování ISBN kontaktujte přímo pracovníky Národní agentury ISBN v ČR (tel. / fax:
221663306; e-mail: isbn@nkp.cz; úřední hodiny: Po - Pá 9.00-11.00 a 14.00-16.00)
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.05.2013 13:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu