prezenční výpůjčka knihy
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost výpůjčky knihy:
potřebovala bych ji pro svou Bc. práci a nikde ji nemohu nalézt
Vlček, Radim, 1935-2011
Název: Hodnota pro zákazníka / Radim Vlček
Vydání Vyd. 1.
Nakl. údaje Praha : Management Press, 2002
Popis (rozsah) 443 s. : il. ; 25 cm
Číslo nár.bibl. cnb001185155
ISBN 80-7261-068-6 (váz.)
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme vám bibliografický záznam k vámi hledané knize z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz,záložka Katalogy a databáze :
[Č.záznamu: 001185155]
Hodnota pro zákazníka / Radim Vlček. -- Vyd. 1.. -- Praha : Management Press, 2002. -- 443 s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001185155&local_base=NKC ].
V Národní knihovně jsou evidovány dva svazky, jeden s výpůjčkou prezenčně, druhý absenčně. Podmínkou výpůjčky je průkaz čtenáře NK ČR, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/pujcit-si-dokument.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
15.11.2013 13:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu