Překlad L´Histoire de Guillaume le Maréchal
Text dotazu
Dobrý den,
existuje český překlad L´Histoire de Guillaume le Maréchal, sepsal pěvec Jean?
Případně je-li dostupný.
Odpověď
Dobrý den,
v dostupných katalozích, bibliografiích ani na internetu jsme bohužel nenalezli žádnou zmínku či informaci, že by existoval český překlad díla L´Histoire de Guillaume le Maréchal. Co se týče překladu díla do jiných jazyků souborný katalog WorldCat (volně dostupná verze na http://www.worldcat.org) obsahuje překlad do angličtiny (v českých zdrojích jsme nenalezli, bude pravděpodobně dostupný pouze v knihovnách v zahraničí):
HOLDEN, A.J.; GREGORY, S.; CROUCH, D. History of William Marshall. London : Anglo-Norman Text Society from Birkbeck College, 2002-2006. 3 vol. ; 23 cm. ISBN: 0905474422 (v. 1) 9780905474427 (v. 1) 0905474457 (v. 2) 9780905474458 (v. 2) 0905474481 (v. 3) 9780905474489 (v. 3). English; Medieval French text with parallel English translation.
Pokud byste měla zájem, knižní vydání rukopisu ve francouzštině od Paula Meyera ve třech svazcích (vydáváno od 1891 do 1901) je volně dostupné v plném textu v rámci digitální knihovny Gallica (http://gallica.bnf.fr/) budované Bibliothèque nationale de France. V části pro pokročilé hledání (Recherche avancée) zadejte název do pole Titre.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.08.2009 14:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu