Povidka A.C.Clarka - Xenostellar
Text dotazu
Dobry den,
chtel bych se dopatrat, ve ktere knize ci casopisu (ci jinde) vysla
nasledujici povidka:
Arthur Charles Clarke
XENOSTELLAR (Starglider)
přeložil Vladimír Svoboda
dekuji za odpoved
Odpověď
Dobry den,
povidka Xenostellar je soucasti Clarkeovy knihy Rajske fontany (byva ovsem vyclenovana a vydavana zvlast). V cestine byla vydana trikrat v nasledujicich knihach:
Clarke, A. C.: 2001: Vesmirna odysea ; Rajske fontany. Praha: Odeon, 1982
Clarke, A. C.: 2001: Vesmirna odysea ; Rajske fontany. Praha: Odeon, 1988
Clarke, A. C.: Rajske fontany. Praha: Baronet : Knizni klub, 2000.
Jinak je tuto povidku mozne stahnout z internetu - napr. na strankach http://www.clarke.szm.sk/.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.07.2008 09:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu