Pneumotory
Text dotazu
Vše, co se týká přímočarých pneumotorů
Odpověď
K nalezení záznamů s Vámi určenou tematikou jsme použili vyhledávání v souborném katalogu caslin s použitím slov do vyhledávacího pole "Přímočaré pneumotory" nebo "pneumotory", pod těmito pojmy jsme nenalezli žádnou publikaci. Proto jsme použili pojem "pneumatika". Neuvádíme zde celý výčet dokumentů, proto Vám doporučujeme vyhledat si potřebné záznamy dokumentů v souborném katalogu caslin na www.caslin.cz . Vaše téma je obšírnějšího charakteru a vyžádalo by si rešeršní činnost - více informací o zadání rešerše v naší knihovně naleznete níže.
Pod jednotlivými níže uvedenými dokumenty je vždy uvedeno, ve které knihovně si můžete publikaci půjčit. Pokud pro Vás není ani jedna z níže uvedených knihoven dostupná, obraťte se na svou nejbližší knihovnu, která Vám zprostředkuje zapůjčení titulu přes meziknihovní výpůjční službu.
Technická úroveň a rozvoj hydrauliky a pneumatiky / Vyprac. Vl. Ptáček. -- Praha : ÚVTEI, 1980. -- 39 s. ; 4°
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně *
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 806.584
Hydraulika a pneumatika - Žilina : Hydropneutech, 1999- - časopis
ABD016 [FS ČVUT - Ústřední knihovna Praha] -- stud. U 12107.1, Roky: 2002-2004
BOD006 [MZLU - Ústav věd-pedagog. inf. Brno] , Roky: 2002-05
BOD111 [Univerzita obrany - Knihovna Brno] , Roky: 2001- (akt. 2003)
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] , Roky: 2001- (akt. 2007)
(* publikaci je možno studovat pouze ve studovně dané knihovny)
Problematikou přímočarých pneumotorů se zabývají i normy:
ČSN 109105, 22.12.1989, Jednotný systém pneumatiky všeobecného strojírenství. Přímočaré pneumotory výkonných jednotek průmyslových robotů. Typy a základní parametry.
ČSN 109106, 22.12.1989 Jednotný systém pneumatiky všeobecného strojírenství. Přímočaré pneumotory s nesnímatelným upevněním. Připojovací rozměry.
Normy lze prezenčně půjčit v našem referenčním středisku, zde si můžete také pořídit jejich kopii nebo si normu zakoupit. Podrobnější podmínky naleznete na: http://www.stk.cz/referencni_stredisko.html#sluzby a http://www.stk.cz/cenik_sluzeb.html
Základní informace o přímočarých pneumotorech lze získat např. na portále Středního odborného učiliště elektrotechnického resp. na adrese: www.edunet.souepl.cz/~sobotka/centrum/varianta/pneu1/uc_mater.htm
Pro více informací se můžete také obrátit např. na:
VÚT Brno, Fakulta strojního inženýrství, Ústav výrobních strojů, systémů a robotiky:
Technická 2896/2, 616 69 Brno
Telefon:
+420 541 14n nnn - Telefónica O2
+420 726 81n nnn - GSM Telef. O2
+420 604 07n nnn - GSM T-Mobile
spojovatelka: nnnn=1111
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
11.03.2008 12:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu