Plukovní dějiny vydané do r. 1918
Text dotazu
Dají se v ČR ještě někde sehnat plukovní dějiny vydané do r. 1918 kromě knihovny HÚAČR, které většinou zničila v depozitáři v Karlíně voda?
Odpověď
Dobry den,
v soubornem katalogu (SKC) jsem nasla tyto dva zaznamy, ktere Vam posilam. Podle sigly poznate, v ktere knihovne se publikace nachazi. V soubornem katalogu lze hledat podle autora, nazvu i klicovych slov (predmetovych hesel), baze je uvedena mezi ostatnimi databazemi na http://sigma.nkp.cz/F.
Geschichte des k. k. 15 Infanterie - Regiments Adolf Herzog zu Massau / Adolf Ritter Latterer von Lintenburg Prag : [s.n.], 1874
BOA001 -- sign. 2-0282.281
Geschichte des kaiserlich und koniglichen Infraterie-Regimentes No 35. 2. Band, Vom Frieden von Passarowitz (Pozarevac) 1719 bis zu den Kriegen gegen die franzosische Revolutien 1972 / Nach archivarischen und sonstigen authentischen Quellen bearbeitet von Robert Rainer von Lindenbuchel Wien ; Prag : F. Tempsky, 1897
ABA001 -- prezencne
V nasich dostupnych zdrojich jsem dejiny od Julia Stanka ani Friedricha Mandela nenasla.
Obavam se, ze fond NK CR asi nenahradi fond Historickeho ustavu AVCR http://www.hiu.cas.cz/, doporucuji obratit se i na Vojensky historicky ustav http://www.militarymuseum.cz/cz/cz/.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2008 13:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu