Periodikum Journal of Hydrology
Text dotazu
Lze u vás nahlédnout do: Journal of Hydrology, vol. 41, r. 1979?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití našich služeb.
Periodikum "Journal of Hydrology" - ISSN 0022-1694
nemá Národní technická knihovna ve svém fondu, pouze
máme k dispozici online odběry v rámci databáze Science Direct s plnými texty zpětně
od roku 1993, databáze je přístupná zákazníkům NTK.
Dohledala jsem Vám prostřednictvím Souborného katalogu ČR (www.caslin.cz)
knihovny, které by měly mít volum 41 (1979) fyzicky ve svém fondu viz url adresa:
Journal of hydrology Nakl. údaje - Amsterdam : Elsevier, 1963-, ISSN - 0022-1694
Ve fondu
ABB046 [AV ČR - Ústav pro hydrodynamiku Praha]
Roky: 1965-68,70-81
BOD009 [VUT - Ústřední knihovna Brno]
Roky: 1976-79
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
23.12.2010 09:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu