periodikum Gömöri hajnal
Text dotazu
Dobrý den,je u nás v ČR v nějaké knihovně uloženo periodikum Gömöri hajnal, které vycházelo okolo r 1964 v Rožňavě?(SR) Díky za odpověď.
Odpověď
Dobrý den, záznam periodika Gömöri hajnal : a Rožňavai SZKP JB és A JNB hetilapja (Rožňava : SZKP JB, [1958-1990?]) jsme nalezli pouze v Souborném katalogu ČR - seriály (http://sigma.nkp.cz/cze/skcp), ve fondu by ho měla mít Vědecká knihovna v Olomouci (http://www.vkol.cz, katalog: http://aleph.vkol.cz) pod signaturou III 301.295, ale pouze za roky 1960-62. V dalších zdrojích jsme již periodikum nenalezli.
Rozsáhlou sbírku periodik má v ČR také Knihovna Národního muzea (http://www.nm.cz/knihovna-nm/) a mohla by mít periodikum ve fondu, avšak vzhledem k tomu, že knihovna nemá na internetu zpřístupněn katalog periodik, nemohli jsme tuto informaci ověřit.
V případě, že se v knihovnách v ČR periodikum nenachází v ročnících / číslech, které potřebujete, je možné využít také meziknihovních služeb a prostřednictvím knihoven objednat periodikum nebo kopii konkrétního článku ze Slovenska. Více informací o meziknihovních službách poskytovaných NK ČR je k dispozici na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_ms.htm.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.11.2009 15:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu