opravíte na moje upozornění dataci u autora ?
Text dotazu
V katalogu knih je uvedeno u autora : Ferdinand Schlögel -Merzin ,že zemřel v roce 1970,což bylo uváděno i ve Wikipedii(již opraveno).
Pan F.Schlögel -Merzin se narodil opravdu v roce 1899 v Lehnici(Polsko),ale zemřel 06. 03.1983 v Jiříkově u Rumburku....
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš podnět k danému záznamu o autorovi. Dle kontroly s databází národních autorit Národní knihovny ČR je opravdu i u nich uveden datum úmrtí rok 1983.
Předala jsem Váš email kolegyním z oddělení katalogizace, které mohou tento záznam upravit.
Pěkný den.
Použité zdroje
db Národních autorit NK ČR
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Praha
Knihovna
Datum zadání dotazu
05.05.2016 09:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu