Občanský zákoník
Text dotazu
Dobrý den, rád bych věděl, zda je v knihovně nebo ve studovně k dispozici nejnovější verze občanského zákoníku, případně obč. zákoníku s judikaturou. Na vašem webu to nemohu zjistit. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
občanský zákoník je možné nalézt v online katalogu Národní knihovny, http://www.nkp.cz <http://www.nkp.cz/> , záložka Katalogy a databáze, Katalog Národní knihovny. Do vyhledávacího formuláře zadáte název "občanský zákoník", zfiltrujete na češtinu a na dokumenty po roce 2000. Výsledkem je 23 záznamů v rozmezí let 2000 - 2009.
Výpůjčka do studovny je možná na základě platného čtenářského průkazu,
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Pro_uzivatele_a_navstevniky&submenu2 <http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Pro_uzivatele_a_navstevniky&submenu2> =16.
Další možností je vyhledání Občanského zákoníku v automatizovaném systému právních informací, bázi ASPI, přístupné v Referenčním centru NK ČR.
Otvírací doba je denně kromě neděle od 9 do 19 hodin.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.03.2010 09:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu