noviny-rok 1977
Text dotazu
Dobrý den,jsou archivovány nějaké noviny z 11.květen 1977? Je možno získat jejich kopii?Děkuji za odpověd a přeji hezký den..
Odpověď
Dobrý den,
NK ČR má ve svých sbírkách noviny, které vycházely na našem území (právo povinného výtisku tištěných dokumentů).
Seznam novin do roku 1995 je k dispozici v naskenovaném katalogu Generální katalog III (vyhledávání podle prvního podstatného jména v názvu periodika)- http://katif.nkp.cz , po roce 1995 v bázi NKC - http://sigma.nkp.cz/F
Informace o reprografických službách na objednávku jsou k dispozici na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
03.12.2007 16:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu