Noviny - 24.12.1937
Text dotazu
Dobry den, pred nekolika lety jsem si u Vas objednavala noviny z urciteho roku. Chci se zeptat,zda je to stale mozne. Nyni shanim vytisk z 24.prosinec roku 1937. Tusim ale,ze ve statni svatek se noviny nevydavaly,proto by mi nevadily jakekoliv z prosince 37.
Moc dekuji za odpoved.
Odpověď
Dobrý den,
Štědrý den v roce 1937, stejně jako dnes, nebyl státním svátkem - noviny tento den normálně vycházely. V databázi digitalizovaných časopisů Kramerius (http://kramerius.nkp.cz) jsou z deníků vycházejících v té době k dispozici Lidové noviny, Národní politika, Národní listy. Kopie můžete objednat na mailové adrese reference@nkp.cz nebo prostřednictvím formuláře na webu http://www.nkp.cz/sluzby/formulare/kramerius-objednavka.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.11.2017 07:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu