náklad časopisů Sluníčko a Mateřídouška v roce 1988
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné
ještě dnes zjistit tištěný náklad časopisů Sluníčko a Mateřídouška z roku
1988? Kontaktovala jsem vydavatelství Mladá fronta, kde tyto časopisy
vycházely, ale tam mi řekli, že to již zjitit nelze. Potřebuji to do své
bakalářské práce.
Odpověď
Dobrý den,
podle Katalogu periodického tisku ČSSR, Praha : Federální úřad pro tisk a informace, je uváděn v roce 1988 náklad časopisu "Mateřídouška" 335.000 výtisků a časopisu "Sluníčko" 300.000 výtisků.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.04.2009 13:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu