Miloš Brom
Text dotazu
Dobrý den, obracím se na Vás z dotazem, zda mi můžete zdělit informace o autorovu Miloši Bromovi, který napsal knihu o Spiritismu, jaké knihy ještě případně napsal, případně zda je něco o tomto autoru známo. Velice děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
o Miloši Bromovi jsme bohužel v biografických a dalších zdrojích nenalezli žádné podrobnější informace. V Souborném katalogu ČR
(http://sigma.nkp.cz/cze/skc) se nám podařilo vyhledat ještě další dvě publikace, na kterých se podílel Miloš Brom, ale domníváme se, že se nejedná o téhož autora.
* Kronika Klubu filatelistů 02-4 Jindřichův Hradec. Díl 2, 1982-1991 / Připravil [a] úvod [napsal] Miloslav Nekola ; [Doslov] Miloš Brom. -- Jindřichův Hradec : Klub filatelistů, 1991 (Jihočes. tiskárny 6). -- 51 s. ; 20 cm
* Z poštovní historie okresu Jindřichův Hradec : Sborník-průvodce stejnojm.
prop. výstavou poštovní historie, Jindřichův Hradec 20. 10.-10. 11. 1984.
Díl 2.. -- Jindřichův Hradec : Okr. muzeum : Klub filatelistů 02-4, 1984. --
86 s. : obr. ; 20 cm + 1 obr. + Opravy k 1. dílu Brom, Miloš Kořínek, Jan, jr.
Miloš Brom je stručně zmíněn pouze na internetu (uvedeno "úředník, spiritista"), ale nemusí se jednat o ověřený zdroj - http://www.doktorfaust.estranky.cz/stranka/www.doktorfaust.estranky.cz .
Informace o autorovi by mohly byt obsaženy v samotné knize Spiritismus a minulé životy (Bratislava: Eko-konzult, 2001. 143 s. ISBN 80-89044-04-2), kterou však nemáme v Národní knihovně ČR k dispozici, proto do ní nemůžeme nahlédnout.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.08.2009 15:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu