mezinárodní rok, vyhlašování
Text dotazu
Každý rok se vyhlašuje jako rekem něčeho, potřebovala bych zjistit, čím je vyhlášen rok 2007
Odpověď
Dobrý den,
zjistili jsme, že většinou mezinárodní rok vyhlašuje OSN, ale k roku 2007 jsme nic nenašli (rok ještě nemusel být vyhlášen). Kromě toho podobná pojmenování vydávají i jiné mezinárodní organizace. Tak například jsou roky
2007-8 vyhlášeny jako mezinárodní polární rok (http://www.ipy.org/). Některé roky vyhlašovala také WHO (World Health Organisation), přehled starších roků najdete na této adrese: http://www.nszm.cz/cb21/archiv/05.1999/dvr-who.doc .
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.01.2008 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu