Medvedev, Dimitrij
Text dotazu
Prosím, dosud neúspěšně hledám knihu Dmitrije
Medvěděva V týlu nepřítele. Kniha vyšla cca v létech +- 1958. Potřebuji ji
k historické práci.
Obsahem je boj partizánů v oddíle D. Medvěděva v týlu nepřítele, zejména na
Ukrajině.
Velice děkuji. A to i za upozornění.
Odpověď
Dobrý den,
knihu "V týlu nepřítele" jsme nalezli ve fondu několika českých knihoven:
MEDVEDEV, Dimitrij [Nikolajevič]. V týlu nepřítele. Praha : SNDK, 1954. 264 s.
* Národní knihovna ČR (http://www.nkp.cz) - signatura 54 G 54738
* Moravská zemská knihovna (http://www.mzk.cz) - signatura PK-0008.945
* Krajská vědecká knihovna Liberec (http://www.kvkli.cz) - signatura A 8270
* Vědecká knihovna v Olomouci (http://www.vkol.cz) - signatura 220692
* Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (http://www.svkpl.cz)
Předpokládáme, že publikaci by mohlo vlastnit více českých knihoven, ale vzhledem k roku vydání (1954) nemusí být kniha zatím obsažena v online katalogu dané knihovny. Velká část knihoven nemá dosud ve svém online katalogu uvedeny informace o celém fondu, knihy jsou v online katalozích často obsaženy např. až od 90.let 20.století.
Knihu "V týlu nepřítele" z fondu NK ČR je možné studovat pouze prezenčně ve studovnách NK ČR. Doporučovali bychom Vám objednat si knihu před návštěvou NK ČR prostřednictvím naskenovaného Generálního katalogu II (http://katif.nkp.cz/katalogy.aspx >> skříň MATEMATIKA (V.Š.) - MOB >> zásuvka MED-MEDŽ >> záznam č. 594). Odkaz na objednávku naleznete v levém horním rohu naskenovaného katalogizačního lístku. V případě, že vyplníte do objednávky i Vaši e-mailovou adresu, systém Vás bude automaticky informovat o průběhu objednávky. Doba expedice knih ze skladu jsou cca 2-3 hodiny. Pro samotné studium knihy je nutné mít platný čtenářský průkaz (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98#regis
trace), který se vystavuje v Hale služeb (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_hala_sluzeb.htm, pondělí-sobota 9.00-19.00). Roční registrační poplatek je 100,- Kč + 10,- Kč za vystavení nového čtenářského průkazu. Provozní dobu studoven NK ČR naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_provoz_doba.htm.
Z knihy je možné zhotovit kopie (1 strana A4 - 2,- Kč) na samoobslužných kopírkách, případně si můžete kopie objednat. V tomto případě se k ceně kopií připočítává příplatek za přípravu předlohy 30,- Kč, při zasílání kopií poštou i balné 35,- Kč a poštovné doporučeně ve skutečné výši. Kopie zhotovené NK ČR jsou dle Autorského zákona č. 216/2006 Sb. určeny pouze pro osobní, vzdělávací a výzkumnou potřebu objednavatele. Pro zmíněné potřeby si můžete vlastním digitálním fotoaparátem (bez použití blesku a stativu) zhotovit i digitální kopie.
Knihu máme momentálně ze skladu vypůjčenou, pokud byste měl tedy zájem studovat ji nyní v NK ČR, můžeme ji připravit na Vaše jméno do Všeobecné studovny. V opačném případě vrátíme knihu v pondělí zpět do skladu a můžete si ji později objednat prostřednictvím naskenovaného Generálního katalogu II.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.01.2010 17:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu