Magnus Hirschfeld: Sittengeschichte des Ersten Weltkrieges
Text dotazu
Prosím o zjištění, ve kterém roce vydána kniha HILSFELDOVÁ, M., Dějiny války a mravů. A jestli mi můžete také poskytnou informace týkající se ISBN. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, kolegyni se podařilo zjistit knihu, která pravděpodobně odpovídá vašemu dotazu. Vyšla pouze německy a autor, Magnus Hirschfeld (1868-1935) je uváděn jako editor - patrně se ale podstatně autorsky podílel. Název knihy je Sittengeschichte des Ersten Weltkrieges (Dějiny mravů za první světové války, někdy uváděno jan jako Dějiny mravů za světové války). První vydání, ale údaje bibliografií v tom nejsou zcela jednoznačné, je snad z let 1929, 1930. Později kniha vyšla vícekrát, poslední zjištěné vydání je z r. 1998, to má i ISBN, starší knihy ISBN nemají. V Národní knihovně je jedno vydání, u nějž není jasná datace. Připojujeme několik záznamů - jednoho ze starších vydání, posledního vydání a vydání, které je k dispozici v NK ČR. Dejte vědět, pokud by vás zajímalo více, knihu bychom museli objednat ze skladu.
V příloze připojujeme přehlednější kopie záznamů.
Sittengeschichte des Weltkrieges,
Magnus Hirschfeld;  Andreas Gaspar
1930
German   Book xx, 415 p. : ill., ports. ; 24 cm.
Leipzig, Schneider,
Title: Sittengeschichte des Weltkrieges,
Author(s): Hirschfeld, Magnus,; 1868-1935.
Gaspar, Andreas.  Publication: Leipzig, Schneider,
Year: 1930
Description: xx, 415 p. : ill., ports. ; 24 cm.
Language: German
Standard No: National Library: 101140952
SUBJECT(S)
Descriptor: Sexual Behavior.
Literature.
War.
Erotisme.
Sexualité.
Guerre mondiale (1914-1918).
World War, 1914-1918.
Sex.
Erotic literature.  Note(s): Includes bibliographical references (p.
409-414).
Class Descriptors: NLM: HQ 16
Responsibility: hrsg. von Magnus Hirschfeld, bearb. von Andreas Gaspar; mit
Beiträgen von Friedrich Krauss-Wien [et al.].
Document Type: Book
Entry: 19890829
Update: 20070514
Accession No: OCLC: 20272796
Database: WorldCat
*************
Sittengeschichte des Ersten Weltkrieges / Magnus Hirschfeld
1998 Nachdr. der 2., neubearb. Aufl.
German   Book 607 S. : zahlr. ill. ; 26 cm.
[Frechen] : Komet, ; ISBN: 3933366119 9783933366115
Title: Sittengeschichte des Ersten Weltkrieges /
Author(s): Hirschfeld, Magnus, ; Hrsg. Publication: [Frechen] :
Komet,
Edition: Nachdr. der 2., neubearb. Aufl.
Year: 1998
Description: 607 S. : zahlr. ill. ; 26 cm.
Language: German
Standard No: ISBN: 3933366119; 9783933366115; National Library: 959142673
SUBJECT(S)
Descriptor: Weltkrieg <1914-1918> -- Sitte.
Weltkrieg <1914-1918> -- Sexualverhalten.  Responsibility: hrsg. von
Magnus Hirschfeld und Andreas Gaspar.
Document Type: Book
Entry: 20000524
Update: 20071204
Accession No: OCLC: 76151489
Database: WorldCat
******************
Sittengeschichte des Ersten Weltkrieges / Hrsg. von Magnus Hirschfeld und Andreas Gaspar. -- 2., durchgebend und neu bearb. Aufl.. -- Hanau a. M. : K.
Schustek, [mezi 1955 a 1979]. -- 607 s. : il. ; 25 cm. -- (Sittengeschichte der beiden Weltkriege, sowie der Zwischen-und Nachkriegzeit) ISBN (Váz.) :
Kčs 450,00
Bibliogr. na s. 603-607 -- Mit 680 Abb., davon 22 mehr- und 170 einfarbige Taf. mit 450 Einzelwiedergaben
Hirschfeld, Magnus
Gaspar, Andreas
* Mravy evropské - dějiny - rok 1914-1918 Signatury NK ČR: * T 084419
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.02.2008 09:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu