Lze dohledat stránky v časopise?
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by šlo dohledat stránky k recenzi v časopise Plamen. Jde o BALAJKA, Bohuš: Lidské střepiny, in: Plamen, roč. 6, č.11, 1964. Děkuji mnohokrát za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
omlouváme se, ale bohužel se nám nepodařilo vyhledat v časopise Plamen podle obsahů jednotlivých čísel Vámi uvedený článek (recenzi). A to ani v jiných číslech tohoto roku (1964). Dokonce ani v bibliografické databázi Ústavu pro českou literaturu po zadání jména autora a Vámi uvedeného zdrojového časopisu se nám nepodařilo tuto recenzi vyhledat. Ovšem po zadání názvu „Lidské střepiny“ se nám podařilo najít, že Vámi hledaný článek vyšel také v Literárních novinách. Roč. 13, č. 44 (31. 10.), s. 4., 1964. http://isis.ucl.cas.cz/detail.jsp?rowID=65716&db=B70.
Zdroje:
* Plamen : měsíčník pro literaturu, umění a život. Praha : Svaz československých spisovatelů, 1964. (R.1964 Roč.6 Č.1-6)
* Plamen : měsíčník pro literaturu, umění a život. Praha : Svaz československých spisovatelů, 1964. (R.1964 Roč.6 Č.7-12)
* bibliografická databáze Ústavu pro českou literaturu: http://www.ucl.cas.cz/cs/databaze/bibliograficke-databaze
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.12.2012 09:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu