Literatura - Supervize
Text dotazu
Dobrý den,
hledám literaturu věnující se supervizi, zejména supervizi pracovníků
pracujících v dětských domovech, ústavech pro náhradní rodinnou péči apod.
Můžete mi poskytnout přehled literatury? Může se jednat i o literaturu
obecně k supervizi.
Odpověď
Dobrý den,
při vyhledávání záznamů o knihách v bázi NKC Národní knihovny, http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=nkc, zadáváte do vyhledávacího formuláře klíčová slova nebo do rejstříků předmětová hesla.
Zobrazené záznamy můžete omezit zadáním dalšího termínu, filtrem na češtinu, rokem vydání, apod.
Uvádíme příklady záznamů, které se zobrazí zadáním termínu "superviz?"(pravostranné rozšíření):
-Různé cesty pomoci : porovnání teorie a praxe sociální práce s lidmi bez domova / Bohdana Richterová, Lenka Orgoníková. -- Krnov : AKLUB, Centrum vzdělávání a poradenství, 2008.
-Slabikář sociální práce na ulici : supervize, streetwork, financování / Zdena Bednářová, Lubomír Pelech. -- 1. vyd.. -- Brno : Doplněk, 2003.
-Supervize / Adéla Michková. -- 1. vyd.. -- České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2008.
-Supervize v sociální práci / Eva Bärtlová. -- 1. vyd.. -- Ústí nad Labem :
Fakulta sociálně ekonomická UJEP, 2007.
U záznamů jsou uváděna předmětová hesla, která můžete využít při vyhledávání další literatury.
Kliknutím na exemplář knihy zjistíte možnost výpůjčky, která je podmíněna průkazem čtenáře NK ČR,
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Pro_uzivatele_a_navstevniky&submenu2
=16.
Doporučené internetové odkazy :
www.pomoztedetem.cz/res/data/006/000788.doc
http://www.supervize-psychoterapie.cz/supervize-v-pomahajicich-profesich.htm
l
http://www.remedium.cz/seznam-supervizoru.php?stranka=8&kraj=praha
http://www.sos-vesnicky.cz/index.php?Title=Lekto%C5%99i&
katedra supervize a odborné praxe Jihočeské univerzity :
www.zsf.jcu.cz/struktura/katedry/supervize/dokumenty/builetinksu-s.pdf
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.01.2010 17:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu