literatura na téma "Logistika a personální řízení"
Text dotazu
Dobrý den,
mám zpracovat na seminární práci téma Logistika a personální řízení, prosila bych nějakou literaturu, nebo odkazy. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme Vám vybrané záznamy literatury z báze NKC, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze  k Vašemu tématu získaných zadáním klíčových slov-logistika a  personální řízení.
-[Č.záznamu: 001836564]
Základy logistiky ve schématech a prezentacích / Ivan Gros. -- Vyd. 1.. -- V Přerově : Vysoká škola logistiky, 2008. -- 108 s.
-[Č.záznamu: 000891016]
Logistické procesy / František Němec. -- Vyd. 1.. -- Karviná : Slezská univerzita, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2001. -- 184 s.
-[Č.záznamu: 001638412]
Logistické systémy / Jan Daněk. -- 1. vyd.. -- Ostrava : VŠB - Technická univerzita, 2006. -- 218 s.
-[Č.záznamu: 001240355]
Logistické technologie / Vlastislav Mojžíš ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Pardubice : Univerzita, 2003. -- 109 s.
-[Č.záznamu: 001492627]
Logistický management / Jaromír Štůsek. -- Vyd. 1.. -- Praha : Česká zemědělská univerzita, Provozně ekonomická fakulta, 2005. -- 237 s.
-Č.záznamu: 001706888]
Řízení provozu v logistických řetězcích / Jaromír Štůsek. -- Vyd. 1.. -- V Praze : C.H. Beck, 2007. -- xi, 227 s.
-[Č.záznamu: 001727955]
Řízení toku materiálu pomocí logistiky / Josef Sixta. -- Mladá Boleslav : ŠkodaAuto Vysoká škola, 2007. -- 36 s.
-[Č.záznamu: 001828254]
Výrobní a obchodní logistika / Zdeněk Čujan, Zdeněk Málek. -- Vyd. 1.. -- Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2008. -- 200 s.
-[Č.záznamu: 002124351]
Podniková ekonomika / Miloslav Synek, Eva Kislingerová a kol.. -- 5., přeprac. a dopl. vyd.. -- Praha : C.H. Beck, 2010. -- xxv, 498 s.
-[Č.záznamu: 001251934]
Jak řídit a vést lidi / František Bělohlávek. -- 3., dopl. vyd.. -- Brno : Computer Press, 2003. -- viii, 100 s.
-[Č.záznamu: 000889420]
Management řízení lidských zdrojů / Hana Vykopalová. -- Olomouc : Andragogé - Centrum otevřeného a distančního vzdělávání Univerzity Palackého, 2001. -- 47 s. ;
-[Č.záznamu: 001251226]
Moderní personální management : nejnovější trendy a technologie / Alfred J. Walker a kolektiv ; [přeložil David Collins]. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2003. -- 253 s.
Doporučené odkazy :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vysok%C3%A1_%C5%A1kola_logistiky
http://www.levneucebnice.cz/c/odborna-literatura/ekonomie/logistika/
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.12.2012 13:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu